طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز (با گوشت و بدون گوشت)

به گزارش وبلاگ ترکیه لحظه آخری، در این مطلب طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز بدون گوشت و خوراک لوبیا قرمز با گوشت را خواهید خواند.

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز (با گوشت و بدون گوشت)

به گزارش ، خوراک لوبیا یک غذای خوشمزه و آبدار در روز های سرد زمستانی است. این غذا بسیار سالم و یک منبع خوب از پروتئین است. خوراک لوبیا را می توانید در وعده های اصلی شام و ناهار و یا به عنوان یک میان وعده سرو کنید. خوراک لوبیا را هم با لوبیا قرمز و هم لوبیا چیتی درست می کنند. در این مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز بدون گوشت و خوراک لوبیا قرمز با گوشت را خواهید خواند.

لوبیا چیتی یا قرمز 250 گرم

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق

آب لیموی طبیعی 2 قاشق

نمک وزرچوبه وفلفل سیاه به میزان لازم

از شب قبل لوبیا ها را پاک کنید، بشویید و در آب بگذارید تا خیس بخورد.

لوبیا قرمز ها را از آب جدا کنید و در یک قابلمه (یا زودپز) بریزید و به اندزه دو برابر آن آب رویش بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. پس از اینکه شروع به قل خوردن کرد آن را کم کنید تا آهسته آهسته بپزد.

سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید. نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سیب زمینی و پیاز ها را به لوبیا ها که در حال قل خوردن هستند اضافه کنید.

وقتی لوبیا ها نرم شدند دو قاشق آب لیمو ترش و یک قاشق رب گوجه به آن اضافه و مخلوط کنید.

پس از اینکه چند قل خورد آن را بچشید و اگر نمک، فلفل یا آبلیموی بیشتری احتیاج داشت به آن اضافه کنید.

خوراک لوبیا قرمز شما آماده است...

مواد لازم (برای 4 نفر)

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز 400 گرم

آرد یک قاشق غذاخوری

گوشت 200 گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد متوسط

نمک به مقدار لازم

کره یا روغن 50 گرم

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق مرباخوری

از شب قبل لوبیا ها را پاک کنید، بشویید و در آب بگذارید تا خیس بخورد.

لوبیا ها را از آب جدا کنید و در یک قابلمه (یا زودپز) بریزید و به اندزه دو برابر آن آب رویش بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. پس از اینکه شروع به قل خوردن کرد آن را کم کنید تا آهسته آهسته بپزد.

پیاز ها را خرد کنید و با کره یا روغن تفت دهید. پس از اینکه پیاز ها کمی نرم شد زردچوبه، فلفل سیاه و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

دو لیتر آب به مواد اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا به جوش آید. وقتی جوش آمد زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها بپزند و نرم شوند.

پس از اینکه گوشت ها پخته شد آن ها را از آب جدا کنید و به لوبیا های پخته شده اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید.

آرد را در یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلولی یکدست به دست آید. سپس کم کم به غذا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

روغن زیتون، آبلیمو و رب را به غذا اضافه کنید.

در ظرف را بگذارید و نیم ساعت روی شعله کم قرار دهید.

خوراک لوبیا چیتی با گوشت آماده سرو است ... نوش جان ...

این غذا را می توانید با نان یا برنج سفید میل کنید.

در حین سرو می توانید از گلپر استفاده کنید.

توجه کنید که هیچ وقت به حبوبات در حین پخت نمک نزنید، چون موجب دیر پز شدن می شود.

رب را هیچ گاه ابتدای کار به غذا اضافه نکنید، زیرا مانع از لعاب انداختن خوراک می شود.

برای اینکه نفخ حبوبات از بین برود حتما آن ها را از شب قبل خیس کنید و دو مرتبه آب آن را عوض کنید.

توجه کنید که به ازای هر نفر باید نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید.

اگر به سیر علاقه دارید می توانید دو حبه سیر را رنده کنید و در حین سرخ کردن پیاز ها همراه با پیاز تفت دهید.

اگر مایل باشید می توانید کمی قارچ را خرد کنید و یک ربع آخر به خوراک اضافه کنید.

یک فنجان لوبیای چیتی یا 193 گرم از آن 670 کالری دارد که از این میزان، 21 کالری آن به چربی، 483 کالری از آن به کربوهیدرات موجود در لوبیا و 165 کالری به پروتئین موجود در آن اختصاص دارد.

این غذا فاقد کلسترول است.

منبع: ستاره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز (با گوشت و بدون گوشت)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز (با گوشت و بدون گوشت)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید